Ant grilio kepta kiaulienos šoninė su nuostabiu marinatu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Ant grilio kepta kiaulienos šoninė
Ant grilio kepta kiaulienos šoninė
Ant grilio kepta kiaulienos šoninė
Ant grilio kepta kiaulienos šoninė
Ant grilio kepta kiaulienos šoninė
Autorius apie receptą: Grilinta mėsytė ir daug daržovių - be galo skanu, o ir paruošti itin paprasta. Grilinta mėsytė ir daug daržovių - be galo skanu, o ir paruošti itin paprasta. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
800 gramų kiaulienos šoninės (pjaustytos)
pagal poreikį daržovių (paprikos, svogūnų, virtų kukurūzų ir pan. )
Marinatui:
2 vienetai apelsinų
60 mililitrų balzaminio acto
4 šaukštai sojos padažo
6 skiltelės česnako
1 pundelis rozmarino (4 šakelių, šviežio)
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį supilkite balzaminį actą, sojos padažą, iš apelsinų išspaustas sultis, sudėkite griežinėliais supjaustytas česnako skilteles, nuskabytus ir pasmulkintus rozmarino lapelius ir išmaišykite. Įberkite maltų juodųjų pipirų, cukraus, kad marinatas nebūtų rūgštus, ir dar kartą permaišykite.
2.
Į marinatą sudėkite kiaulienos šoninę ir palikite pasimarinuoti nuo 30 minučių iki 1 valandos.
3.
Mėsą kepkite ant grilio arba keptuvėje.
4.
Daržoves apšlakstykite sojos padažu, alyvuogių aliejumi ir iškepkite taip pat ant grilio arba keptuvėje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital