Ant silpnos ugnies ištirpinkite 75 g margarina. Į dubenį persijokite miltus. Padarykite duobutę ir į ją suberkite druską, supilkite vandenį bei atvėsusį ištirpintą margariną "Vilnius".
Išminkykite tešlą, suformuokite rutulį ir jo viršuje peiliu įpjaukite kryžių.
Likusią margarino dalį dėkite tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir iškočiokite iki 1cm storio, formuojant stačiakampį.
Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.
Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir atlenkus įpjautus kraštus, iškočiokite iki taps panašios formos kaip keturlapis dobilas. Tešlos vidurį palikite kiek storesnį nei kraštai.
Į tešlos centrą dėkite atvėsusį margariną, užlankstykite jos kraštus, kad visiškai jį paslėptų.
Apverskite tešlą ir iškočiokite pailgą apie 7 - 8mm storio stačiakampį. Jį sulankstykite į 3 lygias dalis, suvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 30 min.
Atvėsusią tešlą dar kelis kartus iškočiokite, sulankstykite ir atvėsinkite.
Ananasų griežinėlius nusausinam.Sluoksniuotą tešlą supjaustom juostelėm.Tešlos juostelėmis apvaliojam ananasų griežinėlius. Į pyragėlio vidurį uždedame po abrikosą.
Kepame 200°
Atvėsę ananasiniai pyragėliai apibarstomi cukraus pudra.
Skanaus.