1. Margariną išsukite su abiejų rūšių cukrumi, kol neliks cukraus kruopelių.
2. Į margarino ir cukraus masę įmuškite vieną kiaušinį ir gerai išplakite, kad masė taptų vientisa. Tada įmuškite antrą kiaušinį ir vėl gerai išplakite.
3 Tada į masę įlašinkite vanilės, įberkite žiupsnelį druskos, suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišykite, kad neliktų miltų gumulėlių. Bet nemaišykite tešlos pernelyg ilgai.
4 Šokoladą susmulkinkite nedideliais, maždaug 1 x 1 cm, gabalėliais ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
5 Orkaitę įkaitinkite iki 175 laipsnių.
6 Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite jį aliejumi.
7 Į skardą ant popieriaus šaukštu dėkite nedidelius tešlos kūgelius ir kiškite į orkaitę. Kepkite apie 8 - 12 minučių, priklausomai nuo sausainių dydžio.
8 Kai sausainio kraštai paruduos, o vidus dar bus šviesus, sausainius ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite. Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)