4 skirtingi grill iešmeliai

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
4 skirtingi grill iešmeliai
4 skirtingi grill iešmeliai
4 skirtingi grill iešmeliai
Autorius apie receptą: Puikus patiekalas visai šeimai - nesudėtinga, labai skanu. O ir kuo pasigardžiuoti atras kiekvienas šeimos narys, nes patiekiami net 4 skirtingi iešmelių receptai. Puikus patiekalas visai šeimai - nesudėtinga, labai skanu. O ir kuo pasigardžiuoti atras kiekvienas šeimos narys, nes patiekiami net 4 skirtingi iešmelių receptai. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų jautienos išpjovos (sausai brandintos)
200 gramų halumi sūrio
100 gramų artišokų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1 vienetas kriaušių
1 vienetas obuolių
3 vienetai slyvų
3 vienetai figų
Pirmas variantas:
500 gramų vištų širdelių
1 šlakelis aliejaus
3 skiltelės česnako
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Antras variantas:
200 gramų tofu
150 gramų rudųjų pievagrybių
100 gramų artišokų
60 gramų pomidorų padažo (naudojome Hellmann's aštrų)
1 šlakelis aliejaus
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmam iešmeliui širdeles gerai nuplauti, nusausinti. Į dubenį dėti širdeles, smulkintą česnaką, įpilti aliejaus, berti druskos, pipirų ir išmaišyti.
2.
Sumauti ant iešmelių ir kepti tiesioginėje kaitroje, 250 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus.
3.
Patiekiant apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
4.
Antram iešmeliui pievagrybius, artišokus, tofu supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
5.
Sudėti į dubenį, dėti pomidorų padažą, pilti aliejų, berti druskos, pipirų, smulkintą česnaką.
6.
Viską gerai išmaišyti ir suverti ant iešmelių.
7.
Kepti tiesioginėje kaitroje, 250 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus
8.
Trečiam iešmeliui svogūną supjaustyti ketvirčiais, artišokus ir išpjovą supjaustyti panašaus dydžio gabalėliais. Halumi sūrį supjaustyti vieno kąsnio gabaliukais.
9.
Suverti ant iešmelių ir kepti tiesioginėje kaitroje, 250 laipsnių temperatūroje, kol išpjovos vidinė temperatūra bus 55 laipsniai.
10.
Patiekiant pabarstyti druska ir pipirais.
11.
Ketvirtam iešmeliui vaisius supjaustyti vieno kąsnio dydžio gabalėliais ir sumauti ant iešmelių.
12.
Kepti tiesioginėje kaitroje, 250 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus.
13.
Patiekiant galima apšlakstyti medumi ar klevų sirupu, apibarstyti smulkintais riešutais ar mėlynuoju pelėsiniu sūriu.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital