Ryžių ir moliūgų košė

AUTORIUS:
Vita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Ryžių ir moliūgų košė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g ryžių
1,5 l pieno
300 g moliūgo minkštimo
100 g sviesto
Cukraus pudros, cinamono (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į šiek tiek pasūdytą verdantį vandenį suberkite ryžius ir virkite 7 minutes. Vandens turi būti tik tiek, kad apsemtų ryžius, virš ryžių vandens neturi būti. Po to supilti pieną ir virti dar 10 minučių, vis pamaišant.
Moliūgų minkštimą susmulkinti ir kepinti ištirpintame svieste apie 10 minučių. Į moliūgus įmaišyti prieskonių pagal skonį.
Kepintus moliūgus įmaišyti į ryžių košę. Pavirti apie 2-3 minutes. Po to uždengti ir palikti dar 10 minučių.
Skanaus :)
AUTORIUS: Vita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Laura
2017-02-01 10:54
Virginija, kai kurie dingsta, o kai kurie kaip tik tampa lengviau įsisavinami. Mineralinės medžiagos, kurių piene gausu, temperatūrai ir virimui gana atsparios. Jeigu tik užvirintumėte ir išjungtumėte, ryžiai išbrinktų ir galėtumėte valgyti, bet košės konsistencija jau būtų nebe ta. Virimo trukmę kažkiek koreguotu turbūt galima savo nuožiūra, bet šiek tiek pavirti visgi reikėtų, nes kitaip tai jau gautųsi kitas receptas ir tikrai kito skonio. ATSAKYTI
Virginija
2017-02-01 10:01
Bet pieną ilgai verdant dingsta vitaminai. Šiaip reikėtų pieną tik užvirint ir išjungt viryklę. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital