Autorius apie receptą:
Šis pyragas yra tarp mano mėgstamiausių Jo receptą turiu iš savo mamos. Aš mėgstu desertus su varške, o čia dar tie saldainiai, kurie lyg ištirpsta ir pasidaro saldžiais
Šis pyragas yra tarp mano mėgstamiausių Jo receptą turiu iš savo mamos. Aš mėgstu desertus su varške, o čia dar tie saldainiai, kurie lyg ištirpsta ir pasidaro saldžiais lašeliais. Ir gražu ir labai skanu :)
(...daugiau)(...mažiau)Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
360 gramų
varškės 9%
300 gramų
sausainių
(paprastų, 27 vnt. )
250 gramų
saldainių
(marmeladinių, susmulkintų)
200 gramų
sviesto
100 mililitrų
pieno
(apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš tokio kiekio aš darau kvadratinį, 3 x 3 sausainių, 3 varškės/sausainių sluoksnių pyragą.
2.
Sviestą ištirpiname ir sumaišome su varške, įdedame saldainius, gerai išmaišome. Padaliname į tris dalis.
3.
Imame po sausainį, pamerkiame į pieną, dedame į pyrago lėkštę, suformuojame pirmą sluoksnį, ant jo dedame veną dalį paruoštos varškės masės, po to vėl išmirkyti sausainiai, vėl įdaras ir t.t. Ant viršaus turėtų būti varškės sluoksnis.
Labai skanus pyragas,visiems labai patiko
ATSAKYTI
Marija
2020-10-08 13:44
O į varškę cukraus dėti nereikia,kad ji būtų saldi? Ar bus nuo saldainių?
ATSAKYTI
Aurelija
2020-10-12 09:18
Yra saldumo nuo saldainių, bet galima papildomai ir pasaldinti, jei mėgstate saldžiau. :)
ATSAKYTI
Vika
2019-04-18 09:29
Varske grudeliuose ar ta kaip desertine?
ATSAKYTI
Diana
2019-04-19 17:16
Čia geriau tiks varškė iš kvadratinių pakelių. Jeigu naudosite iš maišelių (tą grūdėtesnę), ją galite pertrinti per sietelį arba sutrinti elektriniu trintuvu, kad būtų vientisesnė
ATSAKYTI