Kefyro keksiukai su obuoliais

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Keksiukai su obuoliais
Nuotraukos Valerijos Bieliakės, LaMaistas.lt redakcijai
Keksiukai su obuoliais
Keksiukai su obuoliais
Autorius apie receptą: Minkšti, drėgni ir visai nesudėtingai paruošiami, taupūs kefyro tešlos keksiukai. Šie pagardinti obuoliais - todėl dar drėgnesni ir skanesni! Minkšti, drėgni ir visai nesudėtingai paruošiami, taupūs kefyro tešlos keksiukai. Šie pagardinti obuoliais - todėl dar drėgnesni ir skanesni! Valerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
2 vienetai obuolių (apie 300 g)
250 gramų kvietinių miltų
250 gramų kefyro
3 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus
100 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek cukraus pudros (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą ištirpinti ir palikti pravėsti.
2.
Kiaušinius lengvai išplakti su kefyru. Berti cukrų, miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti iki vientisos tešlos be gumuliukų.
3.
Nuolat maišant tešlą, plona srovele supilti atvėsusį sviestą.
4.
Obuolius išvalyti ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Įmaišyti į tešlą.
5.
Tešlą sudėti į formeles (naudojau silikonines, nelimpančias), užpildant 2/3 formelės tūrio, nes kepdami dar šiek tiek pakils.
6.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje (kaitinimas viršus+apačia) apie 40 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku.
7.
Iškepusius galima pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Valerija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital