"Bočių" blynai

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 94)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 94)
"Bočių" blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
1 kiaušinis
2 šaukštai miltų
druskos
aliejaus
Įdarui:
200 g maltos mėsos
1 mažas svogūnas
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskutame ir sutarkuojame per smulkią tarką, į tarkius įmušame kiaušinį, beriame miltus, druską, pipirus, viską gerai išmaišome.
Į faršą sudedame smulkiai supjaustytą svogūna, beriame druskos, pipirų.
Ant įkaitintos keptuvės pilame šlakelį aliejaus, samtį bulvinių tarkių, paskirstome į tolygų blynelį, ant viršaus dedame suplotą į blynelį faršo gabaliuką ir užpilame nedideliu kiekiu tarkių, tik tiek, kad dengtų mėsą. Gerai apkepame iš vienos pusės, po to verčiame ant kitos ir vėl apkepame.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital