Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | kopūstų (naudojau perpus mėlynus ir paprastus) | |
200 gramų | morkų | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (arba nedidelio paprasto svogūno) | |
60 gramų | žemės riešutų (skrudinti, naudojome sūdytus bet tinka ir paprasti) | |
10 gramų | kalendros (arba petražolių) | |
Padažui: | ||
4 šaukštai | ryžių acto (arba obuolių acto) | |
4 šaukštai | sezamų aliejaus (žr. patarimus žemiau) | |
3 šaukštai | sojos padažo | |
1 šaukštas | medaus (arba 1.5 šaukšto klevų sirupo) | |
1 šaukštas | česnako | |
1 gabalėlis | imbiero | |
1 gabalėlis | aitriosios paprikos (galima nedėti) | |
Papuošimui: | ||
pagal skonį | zigmo skrudintas jūros dumblių užkandis su jūros druska | |
1 saujelė | sezamo sėklų |