Apelsininė vištiena su medumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Apelsininė vištiena su medumi
Apelsininė vištiena su medumi
Apelsininė vištiena su medumi
Apelsininė vištiena su medumi
Autorius apie receptą: Norit kažko skanaus? Paprasto? Nenorit ilgai stovėti prie viryklės? Puiku. Turiu Jums patiekalą, kurį pagaminsite greitai ir dar greičiau suvalgysite. Norit kažko skanaus? Paprasto? Nenorit ilgai stovėti prie viryklės? Puiku. Turiu Jums patiekalą, kurį pagaminsite greitai ir dar greičiau suvalgysite. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas vištienos ketvirčių
3 vienetai apelsinų
100 mililitrų grietinėlės
3 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis rozmarino
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išspaudžiame apelsinų sultis į dubenį, kuriame marinuosime vištieną. Supilame aliejų, medų, beriame rozmariną, smulkintą česnaką ir pipirus su druska, viską išmaišome. Dedame vištiena ir marinuojame tiek, kiek turite laiko iki kepimo - geriausia per naktį, bet esu kepusi ir po 1 valandos.
2.
Pamarinuotą vištieną dedame į kepimo skardą ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
3.
Marinatą perkošiame, pilame į keptuve ir kaitiname, kol nugaruoja 2/3. Pilame grietinėlę ir, sumažinę kaitrą, kaitiname, kol padažas sutirštės. Jei reikia, įdėkite druskos ir pipirų.
4.
Valgėm su bulvių koše ir žaliom salotom.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital