Autorius apie receptą:
Šis receptas mano "slaptoje" receptų užrašų knygelėje yra vienas iš pirmųjų įrašų, tik ilgai laukiau, kol jį išbandžiau. Yra vienas slaptasis ingredientas, kurio
Šis receptas mano "slaptoje" receptų užrašų knygelėje yra vienas iš pirmųjų įrašų, tik ilgai laukiau, kol jį išbandžiau. Yra vienas slaptasis ingredientas, kurio neatspėja ragautojai, o man dėl to tik linksmiau. Šią silkę įdomia paverčia šprotai.
(...daugiau)(...mažiau)
Dovilė B.
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai
silkių filė
2 vienetai
svogūnų
160 gramų
šprotų
30 gramų
džiovintų grybų
2 šaukštai
aliejaus
1 šaukštas
pomidorų pastos
0.5 šaukštelio
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus susmulkinti ir pakepinti aliejuje.
2.
Džiovintus grybus užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti apie 15 min, kad suminkštėtų. Supjaustyti ir sudėti šalia kepamų svogūnų. Įdėti pomidorų pastos ir cukraus. Sudėti sutrintus šprotus. Atvėsinti pagardą.
3.
Silkės filė supjaustyti gabalėliais ir ant jų sudėti atvėsusį pagardą.