Į verdantį vandenį įberiame druskos ir cukraus.
Sudedame žiedinius kopūstus ir verdame apie 5-8 minutes. Po to išgriebiame ir nusausiname. Žiedinius kopūstus pasmulkiname, išskaidydami į daugiau žiedynų.
Morkas, svogūną, paprikas ir česnaką supjaustome ir pakepiname aliejuje 4 minutes.
Žiedinius kopūstus sumaišome su pakepintomis daržovėmis. Salotas paskaniname prieskoniais, žalumynais ir padažu (actu ir aliejumi).
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)