Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Įdarui: | ||
250 gramų | juodų pupelių | |
250 gramų | baltų pupelių | |
1 vienetas | saldžiosios paprikos (žalios) | |
50 mililitrų | vandens | |
28 gramai | buritų prieskonių mišinys (naudojome Santa Maria) | |
1 šaukštas | aliejaus | |
Ryžiams: | ||
1 galva | žiedinių kopūstų | |
100 mililitrų | graikinių riešutų | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų | |
1 pundelis | kalendros (šviežių) | |
1 pundelis | laiškinių česnakų | |
Papildomai: | ||
6 vienetai | tortilijos su burokėliais (naudojome Santa Maria) | |
230 gramų | salsa padažo su daržovių gabaliukais (naudojome Santa Maria) | |
250 gramų | padažo (naudojome Santa Maria sūrio skonio) | |
1 vienetas | aitriosios paprikos (raudonos) | |
1 vienetas | avokadų | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų |