Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
10 vienetų | bulvių (virtų su lupenomis) | |
3 vienetai | kiaušinių | |
3 šaukštai | krakmolo | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | raudonėlio | |
šiek tiek | maltų džiūvėsėlių | |
šiek tiek | aliejaus | |
Įdarui: | ||
350 gramų | vištų kepenėlių (virtų ir sumaltų) | |
350 gramų | vištų širdelių (virtų ir sumaltų) | |
2 vienetai | svogūnų | |
šiek tiek | vorčesterio padažo | |
šiek tiek | sojos padažo | |
Padažui: | ||
300 mililitrų | grietinėlės (naudojau 10%) | |
150 gramų | sviesto | |
70 gramų | sūrio (plokštelinio) | |
šiek tiek | krapų | |
šiek tiek | malto muskato |