1.
Kekso formą ištepti aliejumi.
2.
Viršui (persikus dėsime į apačią, bet apvertus, kai išimsime tortą, tai bus viršus) nuo persikų nupilti skystį į dubenį.
3.
Į formą dėti persikus (jei norite, galima supjaustyti).
4.
Į dubenį įpilti 50 mililitrų skysčio nuo persikų, suberti želatiną. Palikti 15 minučių iki kol išbrinks, tuomet pašildyti kelias sekundes mikrobangų krosnelėje arba garų vonelėje iki kol granulės ištirps, tuomet supilti į dubenį su likusiu skysčiu nuo persikų. Išmaišyti. Supilti į formą ant persikų. Dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sustings.
5.
Pirmam sluoksniui į dubenį supilti vandenį, suberti aviečių želė ir išmaišyti. Atvėsinti.
6.
Į formą ant sustingusio persikų sluoksnio sudėti avietes, tuomet supilti atvėsintą aviečių žele. Dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sustings.
7.
Antram sluoksniui į dubenį pilti 100 ml kokosų pieno, suberti želatiną, palikti 15 minučių iki kol išbrinks, tuomet pašildyti mikrobangų krosnelėje arba garų vonelėje. Į dubenį su kokosų pienu ir želatina supilti likusius 400 ml kokoso pieno, aguonas, išmaišyti.
8.
Į formą ant sustingusio aviečių sluoksnio supilti kokosų pieno masę. Dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sustings.
9.
Trečiam sluoksniui nuo kriaušių nupilti skystį į dubenį, jei norite, galima kriaušes supjaustyti.
10.
Į formą ant kokosų pieno sluoksnio sudėti kriaušes.
11.
Į dubenį įpilti 50 ml skysčio nuo kriaušių, įberti želatinos, palikti 15 minučių brinkti, tuomet ištirpinti mikrobangų krosnelėje arba garų vonelėje. Tuomet supilti į dubenį su likusiu skysčiu nuo kriaušių. Išmaišyti. Supilti į formą ant kriaušių sluoksnio. Dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sustings.
12.
Su labai plonu peiliuko galiuku apipjauti torto kraštelius. Uždėti lėkštę, kurioje norite tiekti, ant viršaus ir apversti tortą ant lėkštės. Lengvai pakratyti ir tortukas lengvai iškrenta.