Svogūną, morką, saliero stiebą, bulvę, grybus,česnaką, rozmarinus susmulkinti ir pakepinti alyvuogių aliejuje iki 3 minučių.
Su daržovėmis pakepinti faršą, suberti žinelius. Pakepinti iki 5 minučių.
Sluoksniuotos tešlos lakštą ištepti kiaušinio plakiniu (šiek tiek kiaušinio plakinio pasilikti viršui aptepti).
Ant tešlos sudėti keptuvės turinį ir susukti.
Viršų aptepti likusiu kiaušinio plakiniu.
Kepti 40 minučių 180-200 laipsnių orkaitėje.
Iš nurodytų produktų kiekio gavosi du vyniotniai.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)