Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Kukuliams: | ||
600 gramų | maltos vištienos | |
170 gramų | rikotos sūrio (arba 9% riebumo varškės) | |
120 gramų | pieno | |
60 gramų | džiūvėsėlių | |
30 gramų | saulėje džiovintų pomidorų (nebūtina, bet labai tinka) | |
30 gramų | kietojo sūrio (nebūtina, bet labai tinka) | |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio dydžio) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
20 gramų | petražolių | |
3 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | itališkų žolelių (arba džiovinto raudonėlio) | |
0.5 šaukštelio | druskos (arba pagal skonį) | |
Padažui: | ||
200 gramų | grietinėlės (naudojau 30% proc. riebumo) | |
100 gramų | kietojo sūrio (arba kitokio mėgiamo, pvz. fermentinio) | |
100 gramų | špinatų | |
60 gramų | šaltai rūkytos šoninės | |
1 pundelis | petražolių | |
1 šaukštas | sviesto | |
2 skiltelės | česnako | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | pipirų | |
Patiekiant: | ||
šiek tiek | petražolių (arba bazilikų) |