1.
Vištienos krūtinėlę sumalti į dubenį, įtarkuoti svogūną, įmušti kiaušinį, supilti grietinėlę, suberti vištienos prieskonius, druską, pipirus ir išmaišyti.
2.
Nupjauti pluteles nuo batono, supjaustyti kubeliais.
3.
Iš paruoštos vištienos formuoti nedidelius kotletukus, juos iš visų pusių apdėlioti batono kubeliais, įspausti, kad neiškristų.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti kotletukus ir kepti iš abieju pusių iki kol gražiai apskrus.
5.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti kotletukus ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 - 18 minučių. Jei norite, galite prieš kepant uždengti folija, pakepti apie 5 - 7 minutes, tuomet nuimti foliją ir dar pakepti apie 10 minučių.