1. Pabarstykite vištieną druska ir pipirais. Didelėje keptuvėje apkepkite vištiena karštame aliejuje 2 minutes arba iki paruduos. Pabarstykite miltais ir mairūnu. Supilkite sultinį, knorr buljonetę, vandenį ir sudėkite daržoves. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždengę troškinkite 5 minutes.
2. Dubenyje sumaišykite miltų mišinį, kukurūzų miltus ir sūrį. Supilkite tiek pieno, kol mišinys sudrėks. Pakabinę pilną šaukštą tešlos, įmeskite ją į karštą skystį, suformuodami 8 virtinius. Vėl užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždengę troškinkite 10-12 minučių, kol virtiniai bus išvirę. (Nenukelkite dangčio troškindami.)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)