Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 gramų | vištienos filė (naudojau keptą, bet tinka ir virta ar rūkyta) | |
4 vienetai | kiaušinių (kietai virtų) | |
2 vienetai | avokadų (vidutinio dydžio) | |
80 gramų | saulėje džiovintų pomidorų (apie 8 gabalėlių, nusunktų nuo aliejaus) | |
150 gramų | konservuotų kukurūzų (galima keisti smulkintom saldžiom paprikom) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio) | |
Padažui: | ||
100 gramų | varškės užtepėlės (arba kreminio sūrio, naudojau Vilkyškių varškės užtepėlę su česnakais) | |
2 šaukštai | majonezo (kokybiško, gaivesnei versijai - graikiško jogurto) | |
1 vienetas | citrinų (nedidelės) | |
1.5 šaukštelio | dižono garstyčių | |
0.5 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos miltelių) | |
1/4 šaukštelio | juodųjų pipirų | |
pagal skonį | druskos | |
Patiekiant: | ||
1 saujelė | petražolių (ar svogūnų laiškų ar kitų žalumynų) |