Jei krūtinėlė su kaulais, atskirti nuo kaulo ir pusvalandį marinuoti sojos ir prieskonių mišinyje.
Vieną pusę krūtinėlės įpjauti, atverti tarsi knygą, pamušti mėsos plaktuku ir apvolioti sezamo sėklų ir džiuvėsėlių mišiniu, kepti įkaitinuose riebaluose keltą minučių abi puses. Taip padaryti visas 4 krūtinės puseles.
Kepimo indą patepti sviestu ir dėti apkeptas vištienos krūtinėles. Ant viršaus dėti supjaustytą riekelėmis pelėsinį sūrį, ant viršaus uždėti riekelėmis supjaustytas persiko puseles.
Kepti įkaitintoje iki 180*C orkaitėje 30 minučių.
Patiekti su ryžiais ir vynuoginiais pomidorais.
4 porcijos.
Sotu ir gardu.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)