Vištiena su imbieru, paprika ir anakardžio riešutais
AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 37)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Ingredientai:
2 galvutės svogūno
1-2 skiltelės česnako
gabalėlis (apie 4 cm.) šviežio imbiero
vištienos krūtinėlės filė
1 raudona paprika
50 g. anakardžio riešutų
2 v. š. sojos padažo
1 v. š. alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant įkaitintos keptuvės su truputėliu aliejaus pakepinti smulkiai pjaustytus svogūnus, česnaką ir imbierą, kepti keletą minučių pastoviai maišant. Vėliau sudėti vištienos filę, supjaustytą gabalėliais, maišant kepti apie 5-7 min., tada sudėti papriką supjaustytą juostelėmis ir riešutus. Kada paprika apkeps supilti sojos padažą, alyvuogių aliejų, viską gerai išmaišyti. Vištieną patiekti su ryžiais. Skanaus!
Kai kuriems emigrantams jau gydytis reik pradėt... net receptų puslapyje sugeba tą savo Angliją įpaišyt.
ATSAKYTI
panele roze
2011-07-07 11:06
Anglijoje gyvenant galima tokius patiekalus gaminti kad ir kiekviena diena.Cionai ne Lietuva,kur reikia taupyti kiekviena centa.Mum svente-cepelinu vakaras-)))
ATSAKYTI
Inita
2010-10-28 12:15
Pasidaryti sau svente ir jaukia vakarienes aplinka, niekur neskubant megautis siuo patiekalu dviese, kas gali buti maloniau.
ATSAKYTI