Autorius apie receptą:
Šį receptą turiu taip senai, kad ko gero bus vienas iš pirmųjų, kuriuos gaminau vos pradėjusi šeimininkavimą virtuvėje. Jis senas, bet man iki šiol jis patinka. Galite naudoti
Šį receptą turiu taip senai, kad ko gero bus vienas iš pirmųjų, kuriuos gaminau vos pradėjusi šeimininkavimą virtuvėje. Jis senas, bet man iki šiol jis patinka. Galite naudoti bet kurią vištienos dalį, viskas išties bus skanu. Kopūstus perku lenkiškus raugintus stiklainiuose, nes jie man skaniausi.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas
vištienos
1 litras
raugintų kopūstų
1 žiupsnelis
raudonėlio
1 žiupsnelis
čiobrelių
1 žiupsnelis
druskos
1 žiupsnelis
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną ištrinkite prieskoniais ir pamarinuokite valandėlę.
2.
Į skardą dėkite kopūstus, pilkite vandens 0.5 stiklinės ir ant viršaus sudėkite vištieną.
3.
Uždenkite folija ir kepkite 30 min. 180 C. temp. Nuėmus foliją kepkite, kol apskrus odelė. Mėsa minkšta ir labai kvapni.