Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 viščiukas
250 g pievagrybių
2 kiaušiniai
1 svogūnas
žalių petražolių
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiuką nuplauti. Nupjauti sturplį, sparnelius bei kaklą. Labai aštriu peiliu atsargiai, nepažeidžiant odelės atskirti kaulus nuo mėsos.
Iš gauto mėsos gabalo suformuoti stačiakampį, išpjauti sausgysles ir atsargiai pamušti.
Pievagrybius supjaustyti, pakepinti su svogūnu.
Iš kiaušinių ir trupučio vandens iškepti 2 mažus omletus.
Mėsą pabarstyti druska, pipirais ir sukapotomis petražolėmis.
Mėsos gabalo viduryje sudėti omletus, o ant jų - pievagrybius.
Omletų kraštais pridengti pievagrybius, o po to tvirtai suvynioti visą mėsos gabalą.
Įvynioti į aliuminio foliją (dvigubą).
Įkišti 1,5 val. į orkaitę (180-200°C).
Kartkartėmis apipilti vandeniu.
Iškeptą vyniotinį ataušinti, išvynioti iš folijos, supjaustyti ritinėliais. Kiekvieną ritinėlį galima papuošti majonezu, apelsino skiltele ir kivi griežinėliu.