Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg sūdytos silkės
1 kg svogūnų
30 g džiovintų grybų
100 g pomidorų padažo
1 kornišonas
100 g šprotų
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis pipirų
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Per naktį išmirkytus grybus išvirti.
Smulkiai supjaustytus svogūnus apkepinti aliejuje.
Grybus, svogūnus ir šprotus permalti mėsmale, išmaišyti su pomidorų padažu, pipirais ir cukrumi, pjaustytu kornišonu.
Išmirkytą silkę nuvalyti, supjaustyti gabalėliais, išmaišyti su padažu, sudėti į indą, uždengti ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
Patiekiant puošti citrina, marinuota paprika, petražolėmis.