Varškiniai čirviniai blynai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Varškiniai čirviniai blynai
Varškiniai čirviniai blynai
Varškiniai čirviniai blynai
Autorius apie receptą: Kvapnūs ir, žinoma, labai gardūs. Kvapnūs ir, žinoma, labai gardūs. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų kvietinių miltų
300 gramų varškės 9% (naudoju birią)
4 vienetai kiaušinių
200 mililitrų kefyro
60 gramų sviesto (tirpinto)
5 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Varškę kartu su kiaušiniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ištriname elektriniu trintuvu, kad neliktų varškės gumuliukų. Įpilti kefyrą bei tirpintą sviestą ir gerai viska kartu išplakti.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir soda ir įsijoti į paruoštą masę. Tešla bus labai tiršta, elastinga. Aš palieku tešlą truputį pastovėti, apie 10-15 minučių.
3.
Kepti įkaitintoje blynų keptuvėje. Kiekvieną kepimą tepti keptuvę riebalais.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital