Autorius apie receptą:
Skaniausia atvėsusi su rūgštesniais vaisiais.
Skaniausia atvėsusi su rūgštesniais vaisiais.
Rūta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų
varškės
300 gramų
cukraus
4 vienetai
kiaušinių
200 gramų
miltų
150 gramų
grietinės
100 gramų
sviesto
2 šaukštai
krakmolo
šiek tiek
vaisių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą labai gerai išplakti su 1 kiaušiniu ir 100 gr cukraus. Sudėti miltus. Tešla turi būti minkšta. Ją dedame į šaldiklį, kol darysim varškės masę.
2.
Viename inde labai gerai išplakame likusius kiaušinius su 200 gr cukraus, kitame varškę su grietine ir krakmolu. Į kiaušinių masę sudedam varškę ir išmaišom.
3.
Torto formą išklojame tešla ir ant viršaus supilame varškės masę. Kepame apie 30 minučių ~180 C laipsnių temperatūroje.
4.
Supjaustome vaisius ir išdeliojame ant atvėsusio pyrago.