Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų.
Miltus sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais, sviestu, grietine ir kiaušinio tryniais. Trinti, kol viskas gerai išsimaišys ir pasidarys trupiniai. Trečdalį tešlos trupinių atidėkite ir statykite į šaldytuvą.
Likusią tešlą sumaišyti su trupučiu vandens ir minkykite, kol taps vientisa. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto stalo ir iškloti sviestu pateptos kepimo formos dugną ir šonus.
Riešutus pasmulkinti ir sumaišykite su cukrumi.
Rašyti komentarą
Varškę pertrinti per sietelį arba sutrinti elektriniu trintuvu, kad neliktų gumulėlių.
Į varškę įmaišyti cukrų ir manų kruopas. Gerai išmaišykite.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.
Ant tešlos tolygiai paskirstyti riešutus su cukrumi, ant jų pilti varškės įdarą ir apibarstyti atidėtos tešlos trupiniais. Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Skanaus :)
Spausdinti
Dalintis šiuo receptu
Raktažodžiai:
varškės pyragas
varškės pyrago receptas
pyragas su riešutais
pyrago su riešutais receptas
skanus pyragas
skanaus pyrago receptas
Pyragai, kepiniai
Pyragai
varskes apkepas su migdolais
pyragas su migdolais
kepiniai su migdolu miltais
kepiniai su migdolais
varskes plokstainis su migdolais
Išbandykite!
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau