Varškės ir obuolių pyragas - lengvas, purus ir labai skanus

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Varškės ir obuolių pyragas
Varškės ir obuolių pyragas
Varškės ir obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
800 gramų miltų
300 gramų cukraus
250 gramų sviesto
200 mililitrų kefyro (arba pasukų)
2 vienetai kiaušinių
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai sodos
Įdarui:
500 gramų varškės
200 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
Viršui:
10 vienetų obuolių
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dideliame dubenyje sumaišome miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir sodą. Sviestą ištirpiname ir supilame į miltų mišinį. Rankomis suformuojame trupinius, pusę jų kiekio atidedame.
2.
Kiaušinius išplakame ir sumaišome su kefyru arba pasukomis. Po truputį pildami į miltų mišinį, išmaišome vientisą tešlą ir supilame į sviestu išteptą 30 cm x 40 cm dydžio kepimo formą.
3.
Įdarui skirtus kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome ištrintą varškę. Masę tolygiai paskirstome ant tešlos.
4.
Obuolius nulupame, supjaustome plonomis skiltelėmis, apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis ir sudedame ant varškės. Likusius tešlos trupinius užbarstome ant obuolių (dar galima pabarstyti cukrumi, pyrago paviršius bus traškesnis).
5.
Kepame įkaitintoje iki 200*C temperatūros orkaitėje apie 50 - 60 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Rugilė
2020-08-19 12:53
Receptas visai geras,man gavosi tik labai riebūs trupiniai, ir gana storas padas. O soda reikia dėti 2 saukštelius be kaupo tada nesijaucia soda pyrage. ATSAKYTI
Kristina
2020-05-03 20:56
Kazkas ne taip su šituo receptu ...daryta pagal instrukcija o jautėsi ir sodos skonis ir nevykęs experimentas ... ATSAKYTI
Nepavyko
2020-04-17 14:28
Nereikėjo sodos ir kefyro,atrodo nugesinau,bet vistiek jautėsi ATSAKYTI
Lina
2019-08-31 11:12
Man irgi nesigavo apatinis sluoksnis kaip neiskepes, sakyčiau per storas, nerekomenduoju šito recepto ATSAKYTI
Inga
2019-08-16 18:54
Viska dariau pagal recepta. Trupiniai nesigavo, gavosi vientisa mase. . Tai arba miltu reikia daugiau, arba kefyro apskritai nereikia. Netikslu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital