Autorius apie receptą:
Mano pusryčiai prasidėjo šiandieną varškės apkepu. Mano galva, tai puikus patiekalas gerai dienos pradžiai. Šiuo metu, kai mokslai baigti ir visa diena priklauso man, nesunku
Mano pusryčiai prasidėjo šiandieną varškės apkepu. Mano galva, tai puikus patiekalas gerai dienos pradžiai. Šiuo metu, kai mokslai baigti ir visa diena priklauso man, nesunku atsikelti anksčiau ir paruošti tokius pusryčius. Varškės apkepo receptų yra daug ir kiekviena šeimininkė kepa pagal savo skonį ir poreikį. Aš kepiau mažyčiuose indeliuose, tad viskas pavyko greitai. O ir man, tiesą sakant, iš tokių mažų indukų valgyti daug maloniau.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų
kreminės varškės
4 vienetai
kiaušinių
0.5 stiklinės
pieno
50 gramų
manų kruopų
50 gramų
sviesto
3 šaukštai
skysto medaus
1 saujelė
razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Manus užpilkite pienu ir leiskite išbrinkti.
2.
Varškę, medų, kiaušinius, vanilinį cukrų ir tirpintą sviestą gerai išsukite. Sudėkite išbrinkusias manų kruopas, berkite razinas ir gerai išmaišykite.
3.
Kepimo indelius patepkite sviestu ir pabarstykite šiek tiek manų kruopų ar džiūvėsėlių, supilkite 2/3 indelio tūrio varškės masės.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 min. Valgykite su pasirinktu padažu.