Vaisinis varškės tortukas su sausainiais

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vaisinis varškės tortukas su sausainiais
Vaisinis varškės tortukas su sausainiais
Vaisinis varškės tortukas su sausainiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 sauainių
1 persiko
Šlakelio citrinos sulčių
200 g grietinėlės, liesos
200 g varškės, trintos
2 v. š. želatinos
2 v. š. cukraus pudros
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Želatiną pagal instrukciją paruošti mažame kiekyje vandens ir ataušintą supilti į varškės masę. Ją pagaminti iš trinto nulupto persiko, paplaktos grietinėlės su cukraus pudra ir varškės. Įpilti truputį citrinos sulčių, išmaišyti ir suversti į indelį.
Į masės viršų sukaišioti laužytus sausainius, taip kad nesimatytų.
Sustingdinti šaldytuve.
Indelį trumpam pamerkti į karštą vandenį ir užversti ant lėkštės.
Papuošti.  

AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital