Vaflinis tortas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Vaflinis tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g juodojo šokolado
200 g minkšto kambario temperatūros sviesto
100 g cukraus pudros
1 pakelis vanilinio cukraus
1 a. š. tirpios kavos
2 v. š. romo ar likerio
10 vaflių lakštų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šokoladą ištirpinti ant vandens garų vonelės ir ataušinti. Į praaušusį šokoladą sudėti sviestą, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, kavą ir romą. Viską plakti mikseriu 5 min. Kremu aptepti vaflių lakštus ir juos sudėti vieną ant kito. Viršutinį lakštą taip pat aptepti kremu, ant viršaus dėti folijos ar kepimo popieriaus, paslėgti ir pašaldyti šaldytuve 6 - 8 val. Atšaldytą tortą galima aplieti tirpintu šokoladu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital