Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų
varškės
100 gramų
fermentinio sūrio
3 vienetai
kiaušinių
1 žiupsnelis
druskos
100 mililitrų
vandens
1 šaukštas
miltų
50 gramų
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kiaušinius, druską, vandenį, miltus - viską sumaišyti ir išplakti plaktuvu.
2.
Į keptuvę dėti sviesto ir pilti plakinį.
Apkepus vienai pusei padalinti į kelias dalis (galima ir nedalinti).
3.
Ant kiekvienos dalies dėti varškės ir ant viršaus barstyti tarkuotą sūrį.
Trumpam uždengti dangčiu, kad sušiltų varškė ir išsilydytų sūris.
Skanumėlis, patikėkit.