Tuno tortas su krekeriais

AUTORIUS:
Dovilė B
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tuno tortas su krekeriais
Autorius apie receptą: Tai yra labai gardus ir gražus patiekalas, kuris puikiai tinka bet kokiam šventiniam stalui. Skonis tikrai švelnus, todėl turėtų patikti daugeliui. Tai yra labai gardus ir gražus patiekalas, kuris puikiai tinka bet kokiam šventiniam stalui. Skonis tikrai švelnus, todėl turėtų patikti daugeliui. Dovilė B
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
160 gramų tuno savo sultyse (apytikriai, 1 skardinės)
150 gramų krekerių (sūrių)
2 vienetai kiaušinių (virtų)
70 gramų kietojo sūrio
1 vienetas pomidorų
1 vienetas svogūnų
1 šakelė petražolių
200 gramų majonezo
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną susmulkinti ir apkepinti keptuvėje su aliejumi. Atvėsinti.
2.
Nuo tuno nupilti skystį. Man labiau patinka tunas savo sultyse negu aliejuje. Kiaušinius ir sūrį atskirai smulkiai sutarkuoti. Pomidorą supjaustyti griežinėliais.
3.
Dabar sluoksniuoti: į serviravimo lėkštę dėti krekerių sluoksnį ir juos sutepti majonezu. Aš dėjau po 8 krekerius ir sutepimui majonezą dėjau į konditerinį maišelį, nes taip patogiau dozuoti. Tada tuno sluoksnį, vėl krekeriai, majonezas, keptas svogūnas, krekeriai, majonezas, tarkuoti kiaušiniai, krekeriai, majonezas ir sūris ant viršaus ir iš šonų. Viršų papuošiau pomidoro griežinėliais ir petražolėmis.
4.
Palikti per naktį šaldytuve, kad krekeriai sugertų skonį ir suminkštėtų.
AUTORIUS: Dovilė B
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital