Troškintos rūgštynės su svogūnais ir kiaušiniais

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Troškintos rūgštynės su svogūnais ir kiaušiniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g rūgštynių
4 valgomų šaukštų lydyto sviesto
2-3 svogūnų galvučių
3 valgomų šaukštų susmulkintų petražolių
2 kiaušinių
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautos rūgštynės išverdamos pasūdytame vandenyje, nusunkiamos, truputį nuspaudžiamos ir supjaustomos. Į keptuvę įdedami 2 šaukštai lydyto sviesto, sudedami supjaustyti svogūnai ir troškinama, kol suminkštės. Tada sudedamos išvirtos ir supjaustytos rūgštynės, petražolės, 2 šaukštai lydyto sviesto, pabarstoma druska, troškinama. Pabaigoje sudedami išplakti kiaušiniai ir dar patroškiname kelias minutes. Skanaus!
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital