Troškintos paukštienos kepenėlės

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Troškintos paukštienos kepenėlės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas vištų kepenėlių
100 gramų kvietinių miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
150 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles nuplauname po šaltu vandeniu, supjaustome nedideliais gabaliukais ir apvoliojame miltuose.
Viską sukrečiame į keptuvę, pakepiname šiek tiek (jos kepa gan greitai, nes labai minkštutės yra).
Tada pagardiname pipirais, druska ir krapais.
Imame kitą keptuvę joje įkaitiname aliejų ir dedame smulkiai sutarkuotas morkas, smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepiname.
Tada įpilame grietinės viską išmaišome ir supilame ant kepenėlių.
Dar šiek tiek pakepiname ir viskas.
Patiekiame su bulvių koše bei salotomis.
Skanaus!
AUTORIUS: Mia30
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Ištroškinti
Komentarai (4)
Inesa
2017-01-07 13:03
Kuo daugiau svogūnų, tuo skaniau(kas juos mėgsta)! Labai skanu ir sveika! :) ATSAKYTI
(anonimas)
2011-07-08 16:15
labai skanu,paprastas bet puikus patiekalas. ATSAKYTI
jolita
2011-03-01 21:21
labai skanu,ryt vel gaminsiu :soku: :bravo: ATSAKYTI
mia30
2011-01-11 15:12
Ten ne krabai turetu buti, o krapai, kazkas sumaisyta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital