Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 vienetas | žiedinių kopūstų (apie 500-750 g) | |
3 vienetai | morkų (didelių) | |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
100 gramų | čederio sūrio (tarkuoto) | |
1 vienetas | svogūnų | |
3 skiltelės | česnako | |
0.5 šaukštelio | džiovintų čiobrelių | |
0.5 šaukštelio | maltų kajeno pipirų | |
1 saujelė | petražolių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
1 vienetas | sultinio kubelių (naudojau "Gallina Blanca“ daržovių) | |
1/4 šaukštelio | malto muskato | |
20 gramų | sviesto | |
1 litras | vandens | |
Patiekiant: | ||
4 riekės | karštai rūkytos šoninės | |
1 saujelė | petražolių (ar laiškinių česnakų) | |
Papuošimui: | ||
1 sauja | čederio sūrio (tarkuoto) |