Traškūs vištienos odelių kepsneliai su raugintais kopūstais
AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 6)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Šis patiekalas tikrai nei labai dietiškas, nei ypatingai propaguojantiems sveiką mitybą, tačiau retkarčiai tokiu skanėstu pasileipinti visai skanu. Naudoju odeles nuo
Šis patiekalas tikrai nei labai dietiškas, nei ypatingai propaguojantiems sveiką mitybą, tačiau retkarčiai tokiu skanėstu pasileipinti visai skanu. Naudoju odeles nuo ketvirčių, odeles labai atsargiai nuimu, kad kuo mažiau pažeisti. Receptą radau mamyčių forume ir man jis labai patiko!
(...daugiau)(...mažiau)
Kotryna
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai
vištų odelių
(naudoju nuo ketvirčių)
300 gramų
raugintų kopūstų
(apytikriai)
2 skiltelės
česnako
2 vienetai
rozmarinų šakelių
0.5 šaukštelio
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Česnaką susmulkinu ir sumaišau su rozmarinu ir pipirais. Įtrinu vištų odeles ir palieku pasimarinuoti keliolika minučių.
2.
Kiekvieną odelę ištiesiu išorine pusę į apačią. Į vidurį dedu gerai nusunktų kopūstų, odelės kraštus užlenkiu ant viršaus. Jei odelės nedidelės, sutvirtinu mediniais smeigtukais, jei kraštai pakankamai platūs, pakanka tiesiog užlankstyti.
3.
Dedu į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą, sujungimu į apačią. Į formą pilu truputį vandens, kad vos vos apsemtų apačią. Kepu iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus!