Autorius apie receptą:
Nesudėtingai paruošiami ir labai skanūs, traškūs kepsneliai. Skanu valgyti su jogurto ar grietinės padažiuku.
Nesudėtingai paruošiami ir labai skanūs, traškūs kepsneliai. Skanu valgyti su jogurto ar grietinės padažiuku.
Ugnė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai
vištienos filė
2 vienetai
kiaušinių
1 sauja
miltų
1 sauja
krakmolo
1 šaukštelis
prieskonių vištienai
2 skiltelės
česnako
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti pailgais gabalėliais, šiek tiek pamušti, įtrinti smulkintu česnaku ir prieskoniais.
2.
Miltus išmaišyti su krakmolu. Kiaušinius išplakti atskirame indelyje.
3.
Kiekvieną vištienos gabaliuką pavolioti miltų mišinyje, tuomet kiaušinių plakinyje, vėl miltuose.
4.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.