Autorius apie receptą:
Sugalvojau smagų būdą, kaip išnaikinti ne tik šokolado, bet ir sėklų, granolos ar kitokius konditerinius niekučius -
likučius.
Sugalvojau smagų būdą, kaip išnaikinti ne tik šokolado, bet ir sėklų, granolos ar kitokius konditerinius niekučius -
likučius.
Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
180 gramų
šokolado
1 pakelis
ryžių trapučių
(ryžių, avižų ar kt.)
1 saujelė
sėklų mišinio
1 saujelė
džiovintų vaisių
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svarbu viską susidėti darbiniame plote taip, kad būtų patogu ir lengvai pasiekiama.
2.
Karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą. Beriame druską ir gerai išmaišome. Trapučio vieną pusę mirkome ir, kol nesustingo, apibarstom turimais pagardais. Galima trapučius apšlakstyti šokoladu, bet iš patirties – skaniau, kai jie mirkomi.
3.
Paruoštus saldžiuosius užkančius dedame ant kepimo popieriaus. Palaukiam gerą pusvalanduką, kol sustings (aš atvėsus sudėjau į šaldytuvą, kad taptų dar traškesni).