Biskvitus kepti atskirai. Neatskirtus kiaušinius išplakti su cukrumi, kad masė būtų beveik balta ir puri(gali užtrukti laiko). Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, atsargiai įmaišyti į masę. supilti verdantį vandenį ir greit išmaišyti. Abu biskvitai ruošiami taip pat tik į II biskvitą kartu su miltais įmaišyti kakavą.
26 cm formą iškloti kepimo popieriumi ir supilti gautą masę. Kepti iki 250C įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 min. kol švelniai pagels. Abu iškeptus biskvitus perpjauti per pusę.
Pertepimas:
Grietinę, sirupą, cukrų ir standiklį plakti kol taps standi masę. Geriausia ją paruošti kai jau ruošiatės pertepti biskvitus, nes greit stengsta.
Ant pagrindo dėkite kakavinį biskvito lapą tepkite grietinę ir pabarstykite uogų iš uogienės. Toliau dėkite baltą biskvitą ir taip kartokite kol pertepsite visus lapus. Pasilikite šiek tiek grietinės masės viso torto aptepimui.
Suteptą tortą palikite bent 1 val. šaldytuve.
Garų vonelėj sulaužykite šokoladą, dėkite sviestą ir supilkite vandenį. Greitai ir gerai maišykite kol pasidarys vientisa masė. Ataušinkite šokoladinę masę ir aptepkite tortą, sutrupinkite vaflį ir aplipinkite jį iki pusės šonų, papuoškite ir palaikykite šaldytuve 3 val. SKANAUS!!!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)