Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su kondensuotu pienu. Įmaišyti varškę, pieną, citrinos išspaustas sultis.
Sulaužyti sausainius ("Selga").
Apvalią formą iškloti maistine plėvele, sukrėsti dalį sausainių masės ant viršaus sudėti aviečių skonio marmeladinius saldainius, uždėti dar varškės masės, griažiai išlyginti ir sudėti persiko skonio marmeladinių saldainių, ir sukrėsti visą likusią masę, tolygiai sulyginti ir padėti į šaldytuvą 3 - 4 valandom.
Viršų papuošti pusė torto džiovintais vaisiais, kitą pusę šokolado mase: 1 šaukštas medaus + 100 g juodo konditerinio šokolado, kaitinti ant garų, kol ištirps ir ant sienelių nelips, vis maišant, kol sušoks į kamuoliuką, tada sukrėsti į maistinę plėvelę ir palaikyti saldytuve pora valandų ir tada iškočioti plonai plonai, ir uždengti puse torto.
Skanaus!