Biskvitas:
Baltymus išplakti iki standžių putų, suberti cukrų ir išplakti.
Po to po vieną įmaišome trynius. Išsukame iki vientisos masės.
Miltus sumaišome su krakmolu ir kepimo milteliais ir suberiame į masę.
Skardą išklojame su kepimo popieriumi ir supilame tešlą ir kišame į orkaitę 12 - 15 min (priklauso nuo orkaitės).
Kremas:
Želatiną užpilame su 100 ml šalto vandens ir palaikome, kol išbrinks.
Išplakame rūgpienį su cukrumi, citrinos sultimis, vanilinu ir mascarponės sūriu.
Spanguoles sutraiškome su blenderiu ir sudedame į kremą, viską gerai išplakame.
Želatiną išbrinkusią pakaitiname, kad ištirptų ir atvėsinus supilame į kremą, viską išmaisome.
Iškepusį ir atvėsintą biskvitą išimame ir padedame į lėkštę, kurioje jis bus, bet prieš tai padaliname į kelias dalis ir apjuosiame su nuimama forma ir sukrečiame kremą, gražiai sulyginame, ir taip visus sluoksnius padarome.
Iš specialios masės papuošiame tortą. Ir dedame porai valandų į šaldytuvą.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)