Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių temperatūros.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 2 šaukštais karšto vandens iki purios masės. Po truputį suberti pusę cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tirštokas.
Baltymus išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Pusę baltymų masės supilti į trynių masę ir sumaišyti. Likusią baltymų masę dėti ant kremo. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti ant baltymų. Paskui suberti graikinius smulkintus riešutus ir viską gerai išmaišyti.
Biskvitinę tešlą supilti į mažesnę torto formą su kepimo popieriumi išklotu dugnu. Tešlos paviršių išlyginti ir kepti 30 min. Iškepusį išjungti ir pridengti kepimo popieriumi 5 min.
5 šaukštus pieno sumaišyti su cukrumi ir pudingo milteliais. Likusį pieną užvirinti, supilti pudingo mišinį ir viską pavirinti, kol sutirštės. Po to nuimti nuo viryklės ir maišyti kol atvės. Margariną VILNIUS kambario temperatūros išsukti iki purios masės ir sumaišyti su atvėsusiu pudingu.
Biskvitą padalyti į tris sluoksnius.
Serbentų drebučius pašildyti ir tepti ant apatinio biskvito sluoksnio, po to dėti kitą biskvitą ir tepti kremą, dėti paskutinį sluoksnį ir taip pat aptepti kremu ir pastatyti į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
Glajų ištirpdyti garų vonelėje. Ištirpdytu glajumi apipilti torto viršų ir papuošti braškėmis.Šonus apdėti biskvito lazdelėmis. Viską pašauti dar į šaldytuvą, kad sustingtų. Po valandos ar kitą dieną jau galima mėgautis šiuo nuostabaus skonio tortuku.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)