Autorius apie receptą:
Tobula mini užkandėlė, puikiam vakarui. Skonis nepakartojamas, pradžiuginsite kiekvieną!!!
Tobula mini užkandėlė, puikiam vakarui. Skonis nepakartojamas, pradžiuginsite kiekvieną!!!
Gabija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 riekelių
čiabatos
1 pakelis
ožkos pieno sūrio
2 saujos
vynuogių
1 saujelė
graikinių riešutų
2 šaukštai
figų čatnio
1 šaukštas
klevų sirupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paskrudiname duonelę orkaitėje 180°C 10 - 15min.
2.
Ant paskrudintos duonelės tepame figų čatnį, dedame ožkos pieno sūrį ir apibarstome graikiniais riešutais. Vynuoges perpjauname pasiau ir įdarome tuo pačiu ožkos pieno sūriu. Viską sudedame į lėkštę ir apšlakstome klevų sirupu. Skanaus!!!