1. Nuplauname vištos sparnelius, juos sudedame i puodą su vandeniu ir dedame virti.
2. Kai vanduo su sparneliais paverda apie 10min., įdedame į puodą vištienos kubelį, lauro lapelius ir visus kitus prieskonius.
3. Nulupame svogūną, jį susmulkiname ir sudedame į puodą.
4. Nulupame bulves, jas supjaustome stambiais kubeliais ir taip pat sudedame į puodą.
5. Nulupame morką, ją sutarkuojame burokine tarka ir sudedame į puodą.
6. Verdame tol, kol suįra vištienos sparneliai, suverda dauguma bulvių ir morkos. Sriuba turi pasidaryti tiršta.
7. Tuomet susmulkiname krapus, sudedame į puodą. Dedame kelis šaukštus pomidorų padažo ir grietinę, viską išmaišome ir dar 5min. paverdame. Sriuba paruošta! Tikrai labai skanu :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)