Kiaušinio trynį suplakti su 1 valg.šaukštu vandens. Sluoksniuotą tešlą iškočioti iki 0,5cm storio lakšto. Įdėti į kepimo formą (skardą) ir kiaušinio plakiniu patepti tešlą. Kepti iki 210 °
Sūrio kremas
Sutarkuotą kietą sūrį sumaišyti jsu tepamu grietine bei sūriu. Pagardinti druska ir pipirais.
Pistou padažas
Česnako skilteles susmulkinti, baziliko lapelius atskirti nuo kotelių, o sūrį sutarkuoti. Smulkintuvo pagalba sutrinti baziliko lapelius, riešutus ir aliejų, česnaką, sūrį iki vienalytės masės. Pagardinti druska ir pipirais.
Vyšninius pomidoriukus nuplauti ir gerai nusausinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti pomidorus bei šviežias čiobrelio šakeles. Kepti 2 minutes, vartant medine mentele (svarbu neperkepti, kad neskiltų pomidorų odelė). Paskaninti druska bei pipirais.
Iškeptą tešlos lakštą patepti pistou padažu arba sūrio kremu, paliekant 1- 2 cm kraštus netepant jų. Ant viršaus sudėti apkeptus pomidorus, sieteliu apibarstyti cukraus pudra. Nustatyti grill funkciją ir kepti orkaitėje 5 minutes.
Iškepusią tartą papuošti šviežio baziliko lapeliais.
Skanaus!