Tabbouleh salotos

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tabbouleh salotos
Autorius apie receptą: Susipažinkime su vidurio rytų receptais. Siūlau išbandyti naują lengvą, bet kartu ir gana maistingą patiekalą - Tabbouleh (tariama Tabulė), tai gana maistingos ir sočios Susipažinkime su vidurio rytų receptais. Siūlau išbandyti naują lengvą, bet kartu ir gana maistingą patiekalą - Tabbouleh (tariama Tabulė), tai gana maistingos ir sočios salotos, kaip tik tinkamos žiemos laiku. Patiekalas kilęs iš Libijos, tačiau gausite jo paragauti ir Sirijoje, Egipte, Palestinoje, Irake ar Jordanijoje. Jis populiarus visame vidurio rytų regione. Net turkai ir armėnai turi savitas tabbouleh atmainas. Dalinuosi savo Tabbouleh salotų variacija, kuri šiek tiek skiriasi nuo tradicinės - asmeniškai koreguotas tradicinis vidurio rytų patiekalas. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai agurkų
100 gramų bulguras
50 gramų konservuotų lęšių
50 gramų džiovintų pomidorų
5 vienetai putpelės kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas citrinų
2 saujos petražolių (smulkintų)
5 vienetai svogūnų laiškų
2 šakelės mėtų (smulkintų)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Itin smulkiai sukapojame petražoles, smulkiai supjaustome džiovintus pomidorus, svogūnų laiškus. Labai mažais kubeliais supjaustome agurkus.
2.
Išverdame bulguro kruopas. Atvėsiname.
3.
Beriame į dubenį atvėsusias kruopas, petražoles, lęšius, džiovintus pomidorus, svogūnų laiškus ir agurkus. Užbarstome smulkintais mėtos lapeliais, užtarkuojame geltonąją citrinos žievelės dalį. Gardiname druska ir pipirais, pašlakstome citrinos sultimis, pilame alyvuogių aliejų ir išmaišome.
4.
Putpelių kiaušinius perpjauname per pusę, dedame ant salotų ir skanaujame.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital