Autorius apie receptą:
Puikus sviestinio biskvito pagrindas tortams! Ingredientų kiekis pritaikytas 27 cm skersmens torto formai. Jeigu naudotumėte mažesnę formą, kiekį proporcingai pamažinkite.
Puikus sviestinio biskvito pagrindas tortams! Ingredientų kiekis pritaikytas 27 cm skersmens torto formai. Jeigu naudotumėte mažesnę formą, kiekį proporcingai pamažinkite.
Sima
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 ir 3/4 stiklinės
miltų
2 stiklinės
cukraus
1 ir 3/4 stiklinės
pieno
220 gramų
sviesto
4 vienetai
kiaušinių
3 šaukšteliai
kepimo miltelių
0.5 šaukštelio
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 175 C laipsnių. Išepkite riebalais 27 cm skermens formą.
2.
Minkštą sviestą išplakite su cukrumi iki baltumu. Po vieną įmaišykite kiaušinius.
3.
Atskirame dubenyje sumaišykite persijotus miltus, kepimo miltelius, druską. Į sviesto masę po truputį pakaitomis įmaišykite miltų mišinį ir pieną.
4.
Tešlą supilkite į riebalais pateptą arba kepimo popieriumi išklotą apvalią kepimo formą atsegamais kraštais.
5.
Kepkite apie 45 minutes (iki įsmeigtą medinį pagaliuką ištrauksite švarų). Išėmus iš orkaitės palikite šiek tiek pravėsti formoje, o galutinai atvėsinkite ant grotelių.