1.
Medų, sviestą ir cukrų kaitiname virš garų vonelės, kol susidarys vientisa masė.
2.
Išplakame kiaušinius ir sumaišome su medaus mase.
3.
Pamažu beriame miltus ir sodą. Išminkome tešlą ir paruošiame norimo dydžio biskvitus - galima kepti vieną aukštesnį ir iškepusį jį padalinti į kelias dalis. Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min, kol biskvitas pradės ruduoti.
4.
Paruoštus biskvitus sulyginame, o likučius paliekame panaudoti apibarstyti tortui.
5.
Išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos sultimis. Paruoštu kremu ištepame biskvitus. Apibarstome tortą trupiniais ir dedame jį kelioms valandoms arba pernakt į šaldytuvą.
6.
Tortą papuošiame namukais, pagamintais iš imbierinių sausainių tešlos ir dekoruotais kiaušinio baltymo bei cukraus mase.